noniiiiiin sainpas skannattua kakkosnelosen \o/ total sivumäärä meikäläisellä siis oli KYMMENEN, eli aika vitun huono ja hidas olin :---D mut kattokaapa ite minkä takia jäin jälkeen muista!

FUCKING EPIX SCIFI-FANTASIA-PREHISTORIC SARJIS OF DOOM!! innostuin ykkössivun kanssa niin kovasti että tajusin vasta kahden tunnin puurtamisen jälkeen että vittu, miehän joudun tekeen koko roskan tällä tyylillä :'''D mut ainakin jaksoin pitkästä aikaa panostaa laatuun. tarina siis sijoittuu n. 5000 vuoden päähän menneisyyteen, toiselle planeetalle jota oon kehitelly jo päälle vuoden verran. planeetan nyky-daratinkielinen nimi on Nurukh, ja noiden nenätyyppien fennisoitu nimi vois olla ihan vaan 'nurukit', yksikössä 'nurukki'. jeejee toteutan kulttuurinörttiyttäni <3

wanha shamaani trippailee! siitä ei ollu tarkoitus tulla rastafari, en vaan jaksanu keksiä kunnon outfittiä sille. näin jälkikäteen aateltuna oisin voinu laittaa sille vähän lisää voodoo-vehkeitä ympärille ja lisää varjoja sen luolaan, mut yritin edes jotenkuten pysyä aikataulussa :'D vaikka kyl tänki kanssa meni se pari tuntia........

jep, avaruusolentojen ja yksityiskohtien lisäksi ajattelin kiusata itseäni olemalla tekemättä dialogia. voi minua. valitsin miljööksi aavikon, jottei mun tarvis keksiä tuhatta alien-kasvia :D oon ihan helvetin ovela.

scene shift! aika nopeesti kulkee juoni, ja tuo killutinkin on tuossa vain että saisin jotain äksöniä tälle sivulle, mut samapa tuo :D mut se on joku onnenkalu, joka annetaan seuraavan shamaanin synnyttäjälle ja hän antaa sitten lapselle. surullista, kuinka tällaisissa yksityiskohtaisemmissa kakkosnelosissa aivopierut näyttää pahemmilta kuin niissä, jotka on alusta loppuun sieniseikkailua.

wanha shamaani avatar-henkisellä keitaalla :D ei noi linnut näytä yhtään alieneilta, viilviil oon perfektionisti enkä apruuvaa tätä shittii. noi fallossymbolit on sit sieniä, ne on Nurukhin ekosysteemin perusta.

toi suttu yrittää olla öinen rankkasade mut alareunan varjostukset vähän tappaa sen. tässä vaiheessa kofeiini ja suklaa potkas ja ote alkoi lipsumaan :D mut wuhuu aavikkokansan Neitsyt Maria synnyttää! alienpillu <3<3<3 se on semmosta semikiinteetä hyytelöä, wobblettaa kävellessä. wobble wobble.

nurukkien vastasyntyneiden on tarkoituskin olla kouraanmahtuvia, ne kasvaa aika nopeesti :D tässä vaiheessa aloin vihaamaan noiden säkkivaatteita.

Keijjo rakastui tähän sivuun koska mystiikka. olin otettu <3 oli tätä hauska piirtää ku ei tarvinnu näpertää yksityiskohtien kanssa niin vitusti.

...ja sitten lunastan sen mitä wanha shamaani löysi puskasta. kun taas onnenkoru jäi mysteeriksi, joka ei ainakaan vauvan kaulassa roiku :D tai no totta helvetissä se kuristuis siihen yöllä, mut... nojoo. huomatkaa myös, kuinka vittuunnuin laskosten tekemiseen nelosruudun kohdalla. ja klassiselle scifille uskollinen dinosaurus-otus!

tässä viimeinen sivu, jonka jaksoin aamuseiskalta kituuttaa loppuun. liikaa pehmeitä varjoja, feilasin! ihan kivasti tää kuvasto tekee täyden ympyrän, kun tää alkoikin sellaisella pyöreällä asialla (se oli btw kohtu se ykkössivun mylpyrä). mutta tässä vielä exclusive-herkkuna viimeinen luonnostelemani sivu, jossa tarina saa tavallaan jonkinlaisen päätöksen, kun tää kidnappaus-scene loppuu kuin seinään parin sivun aikana :'''D

ykkösruudussa hiekkapatsaita, joita törröttää aavikolla, kun salama on iskenyt hiekkaan. kidnappaaja ja avaruuslisko kärähti, kun pikkushamaani vähän sähkötti perseeseen <3 tästä näkee myös vähän työmetodiani, eli ihan vaan joku lyijärisuttu ja sit piirrän sen päälle tussilla pääviivat, jotka näkyy paperin läpi. tein siis koko roskan taitetuille aanelkuille, joista toisen puoliskon läpi piirsin :B jos tajuutte mun pointin, durrr.

mut joo tässä tää oli! tavallaan lupasin muille kakkosneloslaisille että tekisin tän loppuun mut en taida jaksaa :'D sivu kerrallaan ehkä. ku tässä oli tarkoitus vielä ainaki tapahtua neitsyen kuolema ja wanhan shamaanin juonittelua ja silleen. mut kyl tää näinkin avasi monia ongelmia meikälle, tai antoi kipinän suunnitella näitten olioitten muinaishistoriaa. tarkoitushan olis käyttää näiden ja meidän ihmisten nykyhetkeä rinnakkain yhessä kituvassa sarjisprojektissani, jos Muura ja Lepa ja muut muistaa meikän Alistairit ja Michelit :D tai sit irrotan nää kokonaan siitä mary sue -paskasta ja teen vitunmoisen epookin näistä luola-alieneista.